- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider


online adverteren www.m4n.nl

Het opschonen van uw computer

Om veel plezier te beleven met uw computer, wilt u dat u beschikt over een snelle computer waar zo min mogelijk overbodige en ongewenste programma’s op staan. Wanneer u merkt dat uw computer steeds langzamer wordt of u heeft steeds vaker last van spam, kunt u voor hulp één van onze specialisten raadplegen. Samen met de specialist wordt uw computer opgeschoond. Dit wordt natuurlijk altijd op een rustige manier gedaan. Allereerst wordt de oorzaak van de trage computer achterhaald. Wanneer het probleem bekend is, wordt er gekeken op welke wijze dit opgelost kan worden. Vervolgens zullen wij stap voor stap het proces van het opschonen van uw computer met u doornemen. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer weer helemaal up-to-date, ook bent u op de hoogte hoe u in het vervolg bepaalde computerproblemen kunt oplossen. Onze specialisten helpen bij:

  • Het opschonen van uw computer of laptop
  • Het scannen van de trage computer op virussen/spyware
  • Het veranderen van overbodige software en bestanden

Regelmatig onderhoud van uw computer voorkomt een trage computer. Wanneer u zelf van tijd tot tijd uw computer wilt opschonen, zijn onze specialisten altijd bereid om u aanvullende tips te geven over het opschonen en scannen van een trage computer. Daarnaast is het ook mogelijk om een computerles van één van onze specialisten te krijgen over dit onderwerp.

Oorzaken van een trage computer
Hoe kan het nou zo zijn dat uw computer van het ene moment op het andere moment een stuk trager is geworden? Daar zijn vele redenen voor. Het veelvoudig gebruik maken van uw computer kan veel sporen achterlaten. Deze sporen zijn vaak voor de gebruiker onzichtbaar, maar zorgen wel voor een tragere computer. Denk bijvoorbeeld aan al die grote aantal downloads en ongewiste (tijdelijke) bestanden. Daarnaast is het ook mogelijk dat ongebruikte programma’s en bestanden die op uw computer staan ervoor zorgen dat uw computer trager wordt.

Wanneer programma’s van uw computer worden verwijderd, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in beslag, waardoor het opschonen van uw computer essentieel is. Wist u ook dat een virus of een niet geïnstalleerde update oorzaken kunnen zijn voor een trage computer. Onze specialisten kunnen u hulp aanbieden om uw computer weer snel te maken.

Het sneller maken van uw computer
U wilt even snel een mail versturen of u wilt snel wat op internet opzoeken, maar wanneer u uw computer opstart lijkt het uren te duren voordat het systeem volledig opgestart is. En dan, bij de kleinste klik loopt het beeldscherm weer helemaal vast. Herkenbaar? Onze specialisten helpen u graag bij het sneller maken van uw computer. Allereerst wordt de oorzaak van uw trage computer achterhaald. Vervolgens word door de specialist geconstateerd wat de oorzaak is waarom uw computer zo traag is geworden en wordt er gekeken op welke wijze dit opgelost kan worden. De specialist zal samen met u stap voor stap het proces van het sneller maken van uw computer doornemen. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw pc weer snel en up-to-date, ook kunt u in het vervolg zelf bepaalde computerproblemen oplossen. Onze specialisten helpen bij:

  • Het defragmenteren van de harde schijf
  • Het installeren van systeemupdates
  • Het opschonen van uw computer
  • Het scannen van de trage computer op virussen/spyware
  • Het wissen van overbodige software en bestanden

Afspraak maken voor het opschonen van uw computer
Wilt u direct een afspraak maken met één van onze specialisten voor het opschonen van uw computer? Dat kan, u kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 070 – 308 55 04 of u kunt via het digitale aanvraagformulier een afspraak inplannen. Klik hiervoor op de button: afspraak maken.

Meer informatie
Een virus kan ervoor zorgen dat uw computer trager wordt. Kijk voor meer informatie op de pagina virus verwijderen. In sommige gevallen is naast het opschonen van uw computer een reparatie nodig om uw computer weer sneller te maken.

Adverteren bij Daisycon