- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

online adverteren www.m4n.nl

Hulp bij computer reparatie
Of u nu veel of weinig gebruik maakt van uw computer: u wilt uiteraard dat uw computer altijd goed functioneert. Als er zich dan onverwachts problemen voordoen, staan wij meteen voor u klaar met eerste hulp bij computer reparatie.

Wij pakken samen met u de computerproblemen aan. En nemen er altijd rustig de tijd voor. Allereerst kijken wij waar het computerprobleem precies zit. Daarna proberen wij u zo goed mogelijk te helpen met de computer reparatie.

Stap voor stap nemen wij het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is dan niet alleen uw pc weer helemaal snel en up-to-date, ook weet u in het vervolg hoe u zelf een bepaalde computer reparatie uitvoert. Uiteraard helpen wij u ook graag bij laptop reparatie.
Wij helpen u bij:

  • het verhelpen van een vastgelopen systeem
  • het installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows)
  • het herstellen van foutmeldingen
  • het verwijderen van een virus
  • het installeren van software

Oorzaken van computerproblemen
Het niet meer (goed) willen opstarten van uw computer, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw router niet goed meer functioneert. Verder kunnen externe kabels niet goed aangesloten zijn, zoals de muis of de monitor. Een probleem met de interne kabels (zoals de harde schijf) kan ook een oorzaak zijn van problemen en de reden voor computer reparatie.

Uw computer kan mogelijk niet meer opstarten als de videokaart loszit. Hierdoor is computer reparatie nodig. Updates zijn vaak van belang om uw computer weer goed te laten functioneren. Van stuurprogramma’s komen vaak nieuwe versies uit, het is daarom belangrijk om deze regelmatig bij te werken. Nuttige tips

Wilt u zelf graag handiger worden in computer reparatie? Bij ons kunt u terecht met al uw vragen. Zij geven duidelijke tips over hoe u het vastgelopen systeem weer opnieuw opstart en hoe pc-problemen te voorkomen zijn.
Afspraak maken voor computer reparatie
Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze specialisten die u helpen met uw computer reparatie? Bel dan naar 070 – 308 55 04. Ook kunt u een afspraak aanvragen door het digitaal aanvraagformulier in te vullen, klik op de Afspraakmaken button.
Computer reparatie kan nodig zijn na het crashen van een systeem. Het is dan belangrijk dat u een backup hebt van al uw gegevens. Kijk voor tips op de pagina ‘Backup maken’.

Adverteren bij Daisycon