- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

online adverteren www.m4n.nl
 

Backup maken van uw computer
Uw computer start niet meer op: al uw bestanden zijn verdwenen. En u heeft uw documenten en foto’s nergens anders opgeslagen. Op zo’n moment ondervindt u maar al te goed het belang van een backup. Voorkom dit en laat onze specialist voor u deze backup maken.

Samen met u zullen wij een backup maken van al uw bestanden en gegevens. Wij kunnen bijvoorbeeld alles overzetten op uw eigen aangeschafte externe harde schijf.
Stap voor stap nemen wij het proces van de backup maken met u door. Dit doet diegene altijd op een duidelijke en rustige manier. Aan het einde van de afspraak zijn dan niet alleen al uw gegevens veiliggesteld, ook weet u in het vervolg hoe u zelf de backup kunt maken.
Onze specialist helpen u bij:

  • het maken van een backup van uw belangrijkste bestanden
  • het installeren van software

Bestanden kwijtraken
U kunt helaas op veel manieren uw bestanden kwijtraken. Oorzaken zijn bijvoorbeeld een oververhitte videokaart of een losse kabel. Ook kan het geheugen of het moederbord defect zijn. Soms is de oorzaak ook onduidelijk: het beeld valt weg of er verschijnt een foutmelding op het scherm. Soms is een computer reparatie of laptop reparatie nog mogelijk, maar soms ook niet. Een backup maken blijkt hierdoor erg belangrijk.

Nuttige tips
Regelmatig een backup maken voorkomt veel problemen. Wilt u deze ook zelf kunnen uitvoeren? Wij geven u handige en duidelijke tips over het hoe en wat van een backup.

Afspraak voor een backup maken
Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze deskundigen die u helpt met een backup maken? Bel dan naar 070 – 308 55 04. Ook kunt u een afspraak aanvragen door het digitaal aanvraagformulier in te vullen, klik op de Afspraakmaken button.

Meer informatie?
Met een backup maken van al uw gegevens, kunt u veilig internetten. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Veilig internetten’.

Adverteren bij Daisycon