- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider


online adverteren www.m4n.nl

Het installeren van software op uw computer

Wanneer u een computer in huis hebt, wilt u er natuurlijk optimaal gebruik van maken. Het kan zijn dat u een antivirusprogramma wilt downloaden, een profiel op Facebook wilt gaan beheren of u wilt gaan skypen met familie of vrienden die in het buitenland zitten. Onze specialisten helpen u graag met de meest uiteenlopende software te installeren op uw computer of laptop. Samen met u kijken wij op een rustige manier naar de software die u wilt installeren. Vervolgens zullen wij stap voor stap het proces van het installeren van de door uw gekozen software doornemen. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer weer helemaal up-to-date, ook weet u een bepaalde software zelf te kunnen downloaden.

Mocht u in de toekomst zelf een software op een veilige manier willen installeren op uw computer, dan kunt u met al uw vragen bij onze specialisten terecht. Zij kunnen u duidelijke en handige tips geven over het installeren van een software. Onze specialisten helpen bij:

  • De meest uiteenlopende software te installeren
  • Het maken van een back-up
  • Het verwijderen van een virus

Afspraak maken voor het maken van een back-up
Wilt u direct een afspraak maken met één van onze specialisten voor het installeren van een software op uw computer? Dat kan, u kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 070 – 308 55 04 of u kunt via het digitale aanvraagformulier een afspraak inplannen. Klik hiervoor op de button: afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat de door uw gekozen software op een veilige manier geïnstalleerd wordt op uw computer!

Meer informatie
Een onveilige software kan een virus met zich meebrengen. Kijk voor meer informatie op de pagina virus verwijderen. Onze specialisten kunnen u ook helpen met computerreparaties.

Adverteren bij Daisycon