- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider


online adverteren www.m4n.nl

Virus verwijderen van uw computer
Heeft u last van spam op uw computer? Of is uw computer in één keer erg langzaam geworden? Dan is er misschien sprake van een virus. Onze specialist helpen u snel met het virus verwijderen van uw computer.

Samen met u zal de specialist uw pc virusvrij maken. Dit doet diegene altijd op een rustige manier. De specialist zal eerst antivirussoftware bijwerken of installeren, als dit nog niet gebeurd is. Vervolgens zal hij of zij het virus verwijderen van uw computer.

Stap voor stap neemt de specialist het proces van het virus verwijderen met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer weer helemaal snel en up-to-date, ook weet u in het vervolg hoe u zelf bepaalde computerproblemen oplost.
Onze specialisten helpen u bij:

  • het installeren van antivirus software
  • het scannen van de computer op virussen
  • een gevonden virus verwijderen
  • Oorzaken van een virus op uw computer

Uw computer raakt het snelst besmet met een virus door verspreiding via e-mailberichten of chatgesprekken wat weer zorgt voor problemen met email. De virussen worden vaak vermomd als bijlagen van afbeeldingen of videobestanden. Ook door downloads op internet kunt u last krijgen van een virus.

Een teken van een virus is dat de computer plotseling veel trager is geworden. Ook kan het zijn dat uw adresboek mailtjes van u heeft ontvangen die u zeker niet zelf heeft verzonden. Het is van belang dat het virus verwijderen snel gebeurt. Soms is ook het uitvoeren van computer reparatie of laptop reparatie nodig.

Nuttige tips
Regelmatig onderhoud voorkomt de meeste virussen op uw computer. Wilt u zelf een virus verwijderen? Onze specialist geven u handige en duidelijke tips over het gebruik van een virusscanner en het virus verwijderen.

Afspraak maken voor een virus verwijderen
Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze specialist die u helpt met een virus verwijderen? Bel dan naar 070 – 308 55 04. Ook kunt u een afspraak aanvragen door het digitaal aanvraagformulier in te vullen, klik op de Afspraakmaken button.

Meer informatie?
Een virus kan langzamer internet veroorzaken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Traag internet’. Onze specialisten helpen u ook met een backup maken en software installeren.

Adverteren bij Daisycon