- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

online adverteren www.m4n.nl

Het veilig gebruik maken van internet

Het gebruik maken van internet is in deze tijd haast niet meer weg te denken, maar natuurlijk wilt u dit wel op een veilige manier doen. Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw computer optimaal beschermt is tegen visrussen, zodat u veilig gebruik kunt blijven maken van internet. Wanneer er een virusscanner geïnstalleerd is op uw computer wordt de computer gecontroleerd op virussen en verschijnt er een pop-up met een waarschuwing als er een virus wordt ontdekt. Vervolgens wordt er gelijk acties ondernomen om de virus te verwijderen. Zo’n virusscanner met een antispyware-software vormen samen een goede basis voor het veilig gebruik maken van internet.

Onze specialisten helpen u graag bij het installeren van zo’n software, waarbij alle automatische updates direct worden ingesteld, zodat u altijd over de meest recente versie beschikt voor een optimale bescherming. Naast de virusscanner en antispyware-software is de firewall en de keuze van uw webbrowser essentieel. Het is belangrijk dat uw firewall altijd aanstaat en dat de door u gebruikte webbrowser voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. De specialist zal stap voor stap het proces met u doornemen, zodat u zelf de belangrijkste instellingen op uw computer kunt controleren. Onze specialisten helpen bij:

  • Het controleren van alle instellingen voor het veilig gebruik maken van internet
  • Het installeren van een virusscanner, antispyware en firewall
  • Het activeren van automatische updatefuncties
  • Het verhelpen van traag internet
  • Het installeren van (draadloos) internet
  • Het oplossen van problemen met uw email

Online bankieren
Het is haast niet meer weg te denken nu, bankzaken doen via het internet. Lekker snel, makkelijk en geen onnodig veel papierwerk. Online bankieren is veilig, maar u dient wel met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het belangrijk dat u bijvoorbeeld nooit zomaar bestanden die via de e-mail worden ontvangen opent. Daarnaast is het ook handig om regelmatig wachtwoorden van verschillende accounts op sites te veranderen. Onze specialisten kunnen u hier veel meer over vertellen. Dit kan ook in de vorm van een computerles aan huis dat in het teken staat van het veilig gebruik maken van internet.

Nuttige tips
Het is verstandig om periodiek te controleren wat er allemaal op internet staat over jezelf. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een zoekmachine uw naam invoeren en kijken wat voor resultaten dat oplevert. Indien u iets vindt waar u niet blij mee bent, kunt u een verzoek tot verwijdering of klacht indienen bij de website.

Afspraak maken voor het veilig gebruik maken van het internet
Wilt u direct een afspraak maken met één van onze specialisten die helpt om veiliger gebruik te maken van internet? Dat kan, u kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 070 – 308 55 04 of u kunt via het digitale aanvraagformulier een afspraak inplannen. Klik hiervoor op de button: afspraak maken.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over het veilig gebruik maken van uw computer of internet? Kijk dan voor meer informatie op de pagina’s virus verwijderen en back-up maken.

Adverteren bij Daisycon