- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

online adverteren www.m4n.nl

Netwerk van apparaten

Onze specialisten zijn van meer markten thuis, dan alleen het oplossen van problemen met uw computer. De specialisten zijn ook handig met digitale apparaten, zoals het instellen van een TV, het aansluiten van een dvd-speler of het installeren van een printer. Bent u bijvoorbeeld onlangs overgestapt op digitale televisie? Dan wordt er vaak vanuit de leverancier toegezegd dat het doe-het-zelf pakket voor de installatie ideaal en super makkelijk is om stap voor stap te volgen. In de meeste gevallen blijkt echter dat het vaak helemaal niet zo makkelijk is als u in eerste instantie dacht. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen. Dit geldt natuurlijk ook voor gewone televisies. Bij het installeren van een printer kunt u ook terecht bij onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat de instellingen op de juiste wijze staan ingesteld en dat de printer goed wordt aangesloten op uw computer of op een draadloos netwerk. Daarnaast kunnen de specialisten u ook helpen bij het aansluiten van internet.

Allereerst zal de specialist samen met u achterhalen wat het probleem is en hoe dit het beste opgelost kan worden. Vervolgens zal de specialist stap voor stap het proces met u doornemen, zodat u in het vervolg zelf digitale apparaten kunt aansluiten. Daarnaast staan onze specialisten open voor al uw vragen in het kader van digitale apparatuur. Wanneer u bijvoorbeeld wilt weten welke televisieabonnement het beste bij u past of hoe een bepaalde printprogramma werkt, kunnen onze specialisten u hierbij helpen. Tijdens een gesprek of een uitgebreide computerles aan huis kunnen de specialisten al uw vragen beantwoorden.

Afspraak maken voor het oplossen van al uw problemen met digitale apparaten
Wilt u direct een afspraak maken met één van onze specialisten die helpt bij het installeren van digitale apparaten? Dat kan, u kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 070 – 308 55 04 of u kunt via het digitale aanvraagformulier een afspraak inplannen. Klik hiervoor op de button: afspraak maken.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over het installeren van een printer of televisie? Kijk voor meer informatie op de pagina printer instellen.

Adverteren bij Daisycon