- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

online adverteren www.m4n.nl

Het instellen van een modem of router

U herkent het wel, even snel en gemakkelijk een draadloze modem of router instellen. Volgens de verpakking is het zo simpel, maar in praktijk mondt het vaak uit tot een complexe puzzel. Onze specialisten laten zien dat u zelf op een gemakkelijke wijze draadloos netwerk kunt instellen en dit altijd weer kunt herstellen. De specialist gaat zelfstandig of samen met u aan de slag om de draadloze router in te stellen. Het kan handig zijn om mee te kijken, want wanneer de verbinding een keer uitvalt weet u zelf hoe u dit weer kunt instellen. Het gehele proces van het installeren van uw draadloze router wordt stap voor stap met u doorgenomen. Onze specialisten helpen bij:

  • Het installeren van een draadloze router
  • Het aansluiten van internet
  • Het instellen van uw e-mail

Via een speciale software kan een draadloze router worden ingesteld. Kijk voor meer informatie op de pagina Software installeren.

Nuttige tips

  • Om optimaal gebruik te maken van het bereik kunt u de router beter buiten de meterkast plaatsen. Probeer zelf te ontdekken op welke plek in huis u het beste bereik heeft.
  • De router heeft vaak een standaard gebruikersnaam en wachtwoord. Het is raadzaam om dit direct te veranderen in een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze wijze voorkomt u dat iemand anders de instellingen van uw router kan veranderen.

Afspraak maken voor het instellen van een router
Wilt u direct een afspraak maken met één van onze specialisten die u helpt bij het instellen van uw router? Dat kan, u kunt telefonisch een afspraak maken via het nummer: 070 – 308 55 04 of u kunt via het digitale aanvraagformulier een afspraak inplannen. Klik hiervoor op de button: afspraak maken.

Adverteren bij Daisycon