online adverteren www.m4n.nl

Wetenswaardigheden tablet

Account

Als je je account uit de tablet wilt verwijderen dan open je instellingen.

Je selecteert accounts. Je ziet dan Google en account toevoegen staan. Je selecteert Google en dan zie je je eigen account staan. Je selecteert je eigen account. In de rechterbovenhoek zie je 3 punten. Daar druk je op. Je selecteert account verwijderen. Google vraagt  “Account verwijderen”? Dan druk je op OK.

Hotmail/Live/Outlook

Hebt u een mailaccount van Microsoft Outlook dan kun je uit de appstore de app van Microsoft Outlook op je tablet installeren. Na installatie van de app open je de app en geef je je emailadres in. Tik op doorgaan. Je vult je wachtwoord in. Tik op aanmelden en als je alles goed heeft ingevuld, opent je mailbox van Hotmail/live/outlook zich.

Google fit

Ga naar Google instellingen. Selecteer Google fit. Onderaan het scherm zie je Geschiedenis verwijderen. Als u hierop tikt, wordt alles verwijderd wat je met je Google account hebt geopend.

De browsegeschiedenis op een Android-tablet wissen

 Internetbrowsers slaan een lijst met alle sites die u hebt bezocht op. Deze wordt de browsegeschiedenis genoemd. Als u de browsegeschiedenis in Android wilt wissen, volgt u deze stappen:

 1. Open de internetbrowser (Google Chrome).
 2. In de rechterbovenhoek ziet u 3 puntjes. Tik hierop. U ziet dan een selectie.
  1. Om de geschiedenis te wissen, tik op Geschiedenis. U ziet dan alle sites en pagina’s die u bezocht heeft. Achter deze pagina’s ziet u een kruisje. Als u op dit kruisje tikt, dan wordt de pagina verwijderd.
  2. Een andere mogelijkheid is dat u naar het einde van de pagina gaat. Daar ziet u staan Browsergegevens wissen. De pagina wordt geopend. U kunt dan kiezen uit:
   • Het eerste gebruik
   • De afgelopen 4 weken
   • De afgelopen week
   • De afgelopen dag
   • Het afgelopen uur

Maakt u één van deze selecties en u tikt op Gegevens wissen dan wordt de geschiedenis verwijderd.

 1. Ook kunt u een selectie maken wat u allemaal gewist wilt hebben: o.a. Browsergeschiedenis, Cookies en sitegegevens, Gecachte afbeeldingen en bestanden, Opgeslagen wachtwoorden en Formuliergegevens voor Automatisch invullen. Al deze pagina’s kunt u aanvinken en de opgeslagen gegevens worden gewist.

 

Tablet opladen

Als de tablet op 10 – 15% staat dan kun je deze opladen. Als de tablet hoger dan 15% staat, bestaat de kans dat de tablet overladen wordt. Dit kun je herkennen als de tablet niet meer opstart en in het beginscherm blijft hangen.

Tablet uitschakelen

Als u de tablet dagelijks gebruikt, dan hoeft u de tablet niet iedere keer uit te schakelen. Dit is beter voor de tablet, want dan gaat uw tablet langer mee! Indien u de tablet gaat vervoeren, dan is het wel raadzaam om deze uit te schakelen.

Esset® Mobile Security voor Android

De online wereld wacht op u en deze wereld wordt steeds mobieler. Met bescherming van Esset is er geen reden om u in te houden. Probeer het nu met behulp van uw tablet en weet dat u optimaal beveiligd bent. Hiervoor krijgt u een licentiecode. Deze kunt u tegen een redelijk tarief bij ons aanschaffen. Wij zetten ook de licentie voor u op uw tablet. De licentie is een jaar geldig.

acer-iconia-one-10-b3-a30-k84e