- Trage computer opschonen.
- Internet of e-mail problemen oplossen.
- Installeren van software of virusscanner.
- Printerproblemen verhelpen.
- Een computer APK (jaarlijks).
- Kinderen veilig laten internetten.
- Uitleg bedienen mobiele telefoon, digitale camera of PC tablet.
Wat wij doen
- Voorrijkosten € 9,-

- Halfuur tarief € 19,95

- Halfuur tarief voor leden € 9,95

- Lidmaatschap € 9,95 per jaar
Tarieven
070 308 55 04

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.30 - 16.30 uur
Afspraak maken
Een tablet speciaal ingesteld
voor senioren.
Senioren Tablet
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

online adverteren www.m4n.nl

TabletTablet voor senioren!

Een makkelijke tablet voor ouderen. Deze draagbare computer is eenvoudig te bedienen. De Senioren tablet wordt geleverd met noodzakelijke apps om direct aan de slag te gaan.

  • Eenvoudige navigatie, handige indeling en grote knoppen
  • Apps toevoegen aan uw tablet via Google Play
  • Inclusief 1 jaar Computerhulp070 ondersteuning

Ondersteuning bij het gebruik van een tablet. Als u er even niet uitkomt… Dan helpt Computerhulp070 u op weg en lost eventuele problemen op.

  • Hulp via de telefoon / toestel overnemen-op-afstand
  • Zorgt ervoor dat u snel en flexibel vaardig wordt met uw Senioren tablet
  • Toegang tot de kennisbank voor instructiemateriaal
  • Lost problemen op

Iedere Senioren tablet is inclusief één jaar onbeperkte ondersteuning en begeleiding van de Computerhulp070. Daarna is verlenging mogelijk. De Computerhulp070 maakt deel uit van de helpdesk en is beschikbaar voor al uw vragen. Hiervoor is een servicelijn beschikbaar. Bovendien is de Senioren tablet uitgerust met een handige app zodat Computerhulp070 uw tablet op afstand kan aanpassen.

Eenvoudige menustructuur
Bij de Senioren tablet is de menustructuur speciaal voor ouderen samengesteld. Anders dan de tablets die u bij een electronica-winkel zult vinden. Doordat we een vast aantal apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat we structuur en houvast kunnen bieden. We willen de tablet voor iedereen zo duidelijk en eenvoudig mogelijk maken. U kunt zelf, of met de hulp van Computerhulp070, uw knoppen en menustructuur naar eigen voorkeur aanpassen.

Grote Knoppen
De Senioren tablet heeft een perfecte leesbaarheid dankzij de grote pictogrammen en tekst. Doordat we maximaal acht apps per scherm laten zien, zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is om het grote formaat van de knoppen tot hun recht te laten komen.

Zoomfunctie
De Senioren tablet wordt geleverd met handige in- en uitzoomfunctie. U kunt tijdens het bezoeken van een internetpagina inzoomen door middel van gebaren met de duim- en wijsvinger. U kunt foto’s in uw fotoalbum beter bekijken door ze te vergroten of te verkleinen. Bij andere apps kunt u gebruik maken van ‘het vergrootglas’. Met drie keer tikken op het scherm, wordt het beeld groter weergegeven op de door u aangewezen plaats. Wilt u meer informatie klik dan hier.

Adverteren bij Daisycon